Termeni si conditii

DEFINIȚII

TEAM TIM PERSONAL TRAINER SRL  – organizat conform legilor din România, cu sediul în Cluj-Napoca, str. C. Brancuși nr.1, înregistrat la Oficiul Registrulu Comerțului sub nr.J12/3459/2017, CUI:37717900

CLIENT – persoană fizică căreia i se oferă dreptul de a avea acces la PRODUSELE puse la dispoziție prin orice mijloc de comunicare (fizic, electronic)

COMANDĂ – document emis de către CLIENT prin care își manifestă intenția de a achiziționa PRODUSUL

CONTRACT UL –face obiectul definiției prezente în OUG 34/4 iunie 2014 care reglementează drepturile consumatorilor în cadrul contractelor încheiate în cadrul unei vânzări la distanță.

COȘUL MEU– instrumentul care permite CLIENTULUI să achiziționeze PRODUSUL

DATE CU CARACTER PERSONAL – sunt informații personale ale persoanelor fizice privind numele, domiciliul, adresa de mail, CNP, telefna, indentificatori, localizare.

DOCUMENT – orice contract care reglementează raportul dintre vânzător și client.

SITE – domeniul….. preum și informațiile disponibile care pot fi vizualizate, respectiv accesate online.

VÂNZĂTOR – TeamTim

DISPOZIȚII GENERALE

Informațiile suplimentare privind contractul dintre VÂNZĂTOR și CLIENT precum și aspectele metodologice privind expedierea sau returnarea produselor se constituie ca parte a DOCUMENTULUI.

Prevederile prezentului DOCUMENT se aplică din momentul plasării și confiirmării comenzii de către VÂNZĂTOR; acestea pot fi supuse actualizării și completării atunci când este necesar.

SITE-UL poate fi accesat în mod gratuit de oricine este interesant de PRODUSUL oferit.

VÂNZĂTORUL nu își asumă răspunderea pentru întreruperi în activitatea SITE-ului sau dificultăți în accesarea acestuia.

Orice modificări sau daune aduse SITE-ului de către CLIENT, cad în responsabilitatea acestuia conform legislației în vigoare și atrag după sine interdicția de a accesa SITE-ul.

CONȚINUT

Informațiile existente pe SITE, precum și cele existe în PRODUS aparțin în totalitate VÂNZĂTORULUI, respectiv colaboratorilor săi având rezervate toate drepturile de proprietate intelectuală.

Orice acțiune de copiere, transfer către alte persoane, republicare, însușire și utilizare a informației în alte scopuri decât cele pentru care PRODUSUL a fost vândut, reproducerea și vânzarea informației în interes propriu și fără acordul VÂNZĂTORULUI se consideră contravenție și se supune reglementărilor legale.

Orice reproducere a fragmente din PRODUS se face numai cu acceptul VÂNZĂTORULUI.

Prețul PRODUSULUI prezent pe site poate fi modificat, dar nu după încheierea unui contract cu CLIENTUL.Prețul este în lei, include TVA și la el se adaugă cheluielile de livrare. Prețul total se stabilește și este adus la cunoștința CLENTULUI în momentul finalizării comenzii.

VÂNZAREA ONLINE

Plasarea comenzii de căte CLIENT se face prin utilizarea coșului de cumpărături.

Se acceptă și comenzi telefonice sau prin e-mail la nr. de telefon și la adresa de mail existentă pe SITE.

Accesarea SITE-ului și plasarea COMENZII presupune acceptarea de către CLIENT a dispozițiilor prezentului DOCUMENT.

Facturarea PRODUSULUI se face pe baza informațiilor furnizate de către CLIENT în formularul aferent vânzării.

VÂNZĂTORUL nu se face răspunzător pentru datele eronate oferite de către CLIENT, în momentul întocmirii facturii.

Costurile suplimentare aplicate de către banca emitentă la plata cu cardul sunt suportate de către CLIENT.

În cazul epuizării stocului de PRODUS, VÂNZĂTORUL va aduce la cunoștința CLIENTULUI situația existentă și vor stabili pe cale amiabilă returnarea sumelor încasate sau expedierea întârziată a produsului datorată perioadei de refacere a stocului.

MODALITĂȚI DE PLATĂ

Plata PRODUSULUI se poate face doar cu cardul online, imediat după plasarea comenzii.

LIVRAREA COMENZII

Livrarea PRODUSULUI se face după ce a fost efectuată plata de către CLIENT și există o dovadă a plății

Livrarea se face prin curierat rapid Sameday.

Comenzile sunt procesate până la ora 14.00 a unei zi lucrătoare. Comenzile plasate după ora 14.00 sunt livrate in următoarea zi lucrătoare.

Termenul de expediare a produselor catre clienti este de  3 zile lucratoare.

VÂNZĂTORUL nu este răspunzător pentru corectitudinea datelor de expediere oferite de către CLIENT.

MODIFICAREA/ANULAREA COMENZII DE CĂTRE CLIENT

În cazul în care PRODUSUL nu a fost livrat în termenul legal de 30 de zile, CLIENTUL are dreptul să denunțe unilateral CONTRACTUL și să anuleze COMANDA.

În cazul în care a fost efectuată plata, aceasta va fi returnată în maxim 14 zile de la anularea comenzii de către CLIENT.

În cazul în care CLIENTUL dorește modificarea sau anularea unei comenzi deja plasate, trebuie să solicite acest lucru pe cât posibil în aceiași zi, pentru a evita ca PRODUSUL să fie expediat.

RETURUL PRODUSULUI

Conform prevederilor Ordonanței de urgență nr. 34/4.06.2014, CLIENTUL are dreptul ca în terme de 14 zile lucrătoare de la primirea PRODUSULUI, să îl returneze fără penalități și fără să invoce vreun motiv.

Pentru efectuarea returului CLIENTUL va transmite prin e-mail o cerere de retur care va fi trimisă VÂNZĂTORULUI.

Produsul va fi returnat la adresa Borhanciului nr.40 Cluj-Napoca, iar costurile de transport îi revin CLIENTULUI.

Nu vor fi acceptate la retur PRODUSE deteriorate sau plata la ramburs.

RECLAMAȚII

Orice nemulțumiri pot fi semnalate VÂNZĂTORULUI de către CLIENT telefonic sau prin e-mail.

PROTECȚIA DATELOR CU CARACTER PERSONAL

Conform Regulamentului general UE 679/2016 privind protecția datelor personale, VÂNZĂTORUL va avea în vedere păstrarea confidențialității datelor personale ale CLIENTULUI.

Cum îți protejăm datele? Securitate

Implementare certificat SSL (HTTPS). Acest site foloseste module de securitate si firewall inclus in scriptul site-ului. Verificare periodica de vulnerabilitate.

Vom lua măsuri de precauție tehnice și organizaționale rezonabile pentru a preveni pierderea, utilizarea necorespunzătoare sau modificarea informațiilor dvs. personale.

ÎNCHEIEREA CONTRACTULUI ȘI LITIGII

CONTRACTUL între VÂNZĂTOR și CLIENT își încetează natural acțiunea în momentul în care cele două părți și-au executat obligațiile existente în CONTRACT, respectiv în momentul primirii de către CLIENT de la VÂNZĂTOR a notificării privind expedierea comenzii.

Orice posibilă dispută apăruta între VÂNZĂTOR și CLIENT se va rezolva pe cale amiabilă, iar dacă acest lucru nu este posibil, va fi trimis înspre instana de judecată pentru soluționare.

DISPOZIȚII FINALE

VÂNZĂTORUL are dreptul de a modifica, corecta prevederile przentului CONTRACT, precum și informațiile prezente pe SITE

error: Content is protected !!